Klubi Rotary Prishtinë

Mirëserdhet në faqen e Internetit të Rotary Club Prishtina

Rotary Club Prishtina u themelua me 15 shkurt 2006 nga themeluesit:

Dr. Mazllum Belegu, Fatmir Podrimaj, Arian Ahmeti dhe Ardian Hoxha.

 

Klubi u regjistrua në Kosovë me 27 prill 2006 dhe u çertifikua nga Rotary International në Korrik te vitit 2006. Kryetar i parë i Klubit ishte Fatmir Podrimaj.

Rotary Club Prishtina u krijua me qëllim që të ofrojë sherbimë për shoqerinë kosovare, të krijoj miqesi mes Rotarianëve, të zhvillojë bashkëpunime ndërkombëtare dhe të organizojë ndihma humanitare.

Rotary Club Prishtina është Klubi i vetëm në Kosovë që në gjirin e vet ka Rotaraktin dhe Interaktin si klube te certifikuara nga Rotari International.

Rotary Club Prishtina takimet e veta i mban çdo të Enjte, prej orës 19:00 në Restorant “Rings” në sheshin Nëna Terezë.

 

 

Language

en sq

Login

Lost password?
 
powered by Trokit.com :: agency creative
by: Trokit