Aktivitetet e RC Prishtina

 

Rotary Club Prishtina që nga themelimi ka qenë shumë aktiv dhe janë disa projekte të rendesishme të cilat i ka realizu.

 

Menjeherë pas themelimit, së bashku me klubet amerikane, Rotary Club Prishtina ka dhënë donacion prej 50 mijë dollarë për kliniken e femijëve të QKUK-së kurse së bashku me disa klube amerikane ka bërë donacionin e librave universitare për Universitetin e Prishtinës në Kosovë, në vlerë prej 1 milion dollarësh.

 

Gjithashtu së bashku me Fondacionin Kosovar të Solidaritetit RC Prishtina ka kontribu si klub në ndërtimin e Qendrës Rinore në Krushë të Madhe në vlerë prej 150 mijë eurosh.

 

Gjatë ketyre viteve të ekzistimit RC Prishtina ka zhvilluar edhe shumë aktivitete tjera si dhe ka kontribuar në afirmimin e Rotary në Kosovë dhe formimin e klubeve te reja.

 

Rotary Club Prishtina ka pasur një aktivitet të theksuar në kuadër të Distriktit e më gjerë për afirmimin e bashkupunimin me klube të ndryshme në projekte të shumta.

 

Rotary Club Prishtina për vitin 2011 i ka shpallur tri priorite në aktivtetin e planifikuar të cilat  kan të bejnë me Kulturë dhe Art, Shendetësi dhe Ambient.

Language

en sq

Login

Lost password?
 
powered by Trokit.com :: agency creative
by: Trokit