Rotary në Kosovë

 

Kosova është pranuar në Rotary International më 4 nëntor 2005, dhe tani në Kosovë janë rreth 250 Rotarianë.


Rotatianët Kosovarë janë duke promovuar vlerat e rotarisë dhe duke ofruar sherbimet e tyre në fushën e shëndetit, analfabetizmit, mjedisit, ujit, programeve ambasadoriale dhe të shkëmbimit mes studentëve, projekteve të varfërisë, dhe projekte tjera.

 

Rotarianët Kosovarë e mbështetin edhe projektin Polio Plus dhe kanë bashkëpunim të mire me Klubet Rotariane në Evropë, SHBA dhe në mbarë botën.

 

Në Kosove janë nëntë klube rotariane dhe perveq Rotary Club Prishtina janë edhe:
Rotary Club Peja, Rotary Club Gjakova, Rotary Club Prizreni, Rotary Club Ferizaj, Rotary Club Mitrovica, Rotary Club Pristina International, Rotary Club Prishtina-Dardania dhe Rotary Club Gjilani.

Language

en sq

Login

Lost password?
 
powered by Trokit.com :: agency creative
by: Trokit