Rotary international


klubi i parë i Rotarisë në botë u themelua me 1905. Tani ky grupim i shoqërisë së shërbimit, ka më shumë se 1.2 milionë anëtarë në 33.000 klube në mbarë botën.


Anëtarët e Rotary klubeve konsiderohen njerëz eminentë: liderë të biznesit, profesioneve, artit, qeverisjes, sportit, ushtrisë, besimit, dhe gjithë disiplinave.


Rotarianet janë vullnetarë që punojnë në nivel lokal, rajonal, dhe ndërkombëtar për të luftuar urinë, përmirësuar shëndetin dhe higjienën publike, ofrojnë arsim dhe trajnim për punë, promovojnë paqen, dhe çrrënjosjen e Polios nën moton "Sherbe të tjeret para vetvetes".

Language

en sq

Login

Lost password?
 
powered by Trokit.com :: agency creative
by: Trokit